Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Kezdő Dobások
Kedd Május 01, 2018 3:14 pm by Albaron Papa

» Yennefer Merigold
Kedd Feb. 07, 2017 10:08 pm by Albaron Papa

» Yennefer Merigold
Kedd Feb. 07, 2017 9:53 pm by Yennefer Merigold

» A Bridemond-i Aréna
Kedd Feb. 07, 2017 8:17 pm by Nathalie Bridemond

» Nathalie Bridemond Lakása és irodája
Kedd Feb. 07, 2017 7:58 pm by Nathalie Bridemond

» 7,62x51 NL - Valuta Árfolyamok
Hétf. Feb. 06, 2017 10:36 pm by Albaron Papa

» Felszerelés Lista
Szer. Feb. 01, 2017 4:49 am by Albaron Papa

» Betegségek, Sérülések
Szer. Feb. 01, 2017 4:48 am by Albaron Papa

» Frakciók
Szer. Feb. 01, 2017 4:48 am by Albaron Papa

Top posting users this month

Chat

Gyűjtögetés

Go down

Gyűjtögetés

Témanyitás by Albaron Papa on Vas. Nov. 06, 2016 6:52 pm

A gyűjtögetés az oldal egy nagyon alap játék mechanizmusa, és bizony fontos is lesz némi időt szánni rá. Akik ebben reménykedtek azoknak sajnálattal közlöm. A gyűjtögetés sem lesz olyan sima ügy. Pár kivételt leszámítva persze.

Kezdjük a kivételekkel:

Ahol a mesélő máshogy nem dönt egy kaland során a PVE harcok esetén ellenfelünk minden felszerelését magunkhoz vehetjük, amennyiben van elég férőhelyünk, és nem tettük tönkre az összes felszerelését, maximum a 90%-át. Illetve vadászat során az elejtett állatot is nyugodt szívvel megnyúzhatod akár, vagy elrakhatod a kellő részeit, csak legyen hozzá gyomra az adott karakternek.

Normál esetben viszont a gyűjtögetés vagy keresgélés/guberálás a már bejáratott kocka vetésen alapszik. Értelem szerűen azért egy farakás között nem fogsz elektronikai hulladékot lelni. Viszont ha a romok közt keresgélsz van rá esélyed. Mindössze annyi a dolgodban ezzel a nehezítés, hogy minél ritkább tárgyakat keresel annál kisebb a valószínűsége, hogy találsz is.

Könnyen fellelhető tárgyakra 90% esélyed van, hogy találsz. Csak, hogy párat említsek: Botok, kövek, rongyok, fémhulladék, marék homok?! (Ha azt keresel, akár azt is.)

Hétköznapi/Átlagos tárgyakra, már csak 75% az esélyed. Elektronikai hulladék, kötél, gumicső, drótköteg, vascső, stb.

Ritka tárgyakat keresnél? Sajnos az esélyed mindössze 25% nem sok, de nem is olyan rossz nemde? Főleg, ha sikerül is egy régi rendőr autóban találnod egy 9mm-es pisztolyt, vagy lőszert. Esetleg némi 7,62x51 es Nato Lőszert. Ami után lehet is futni az első kereskedőhöz, mert pont az a pár darab kellett, hogy megvehesd azt a látogatói vízum papírt, hogy be engedjenek Albaronba.

Ráleltél egy régi katonai laborra? Szét akarsz nézni hátha találsz valami legendásnak is nevezhető high-tech tárgyat? Habár csak 10% az esélyed, de ki tudja? Talán nem is kell több, és a birtokodba kerül a letűnt korok egyik tudományos remek darabja, melyet, ha találsz egy elég jól felszerelt orvost, még be is ülteti neked, és utána kezdődhet is az elárasztott városok feltérképezése, ha már nem kell foglalkozni a búvárfelszereléssel az új kibernetikus kopoltyúdnak hála.

Ha harcra kerül a sor, és sikerül megölnöd egy másik játékost, vagy neki sikerül téged, szintén van lehetőséged szerezni tőle valamit. Ha a megfelelő kockát választod az adott tárgy esetén persze. Ha a fegyverét akarod felvenni,  nem elég a könnyen fellelhető tárgyak kockájával dobni egyet. Viszont ha csak a nála lévő rongyok kellenek elegendő. A sikeres dobás után természetesen az Admin/Moderátor határozza meg a darab számot, és az állapotát a tárgyaknak. Szegény játékos társunk pedig annak, vagy azoknak a tárgyak hiányában indulhat ismét útnak. [ Ha ilyenre vetemedsz, ne lepődj meg, ha a végén ugyan így jársz, vagy vérdíj kerül a fejedre. ]
avatar
Albaron Papa
Admin

Hozzászólások száma : 78
Tapasztalati Pont : 154
Join date : 2016. Sep. 05.

Adatlap
Frakció: Túlélő
Képzettségek:
KépzettségekKépzettség szintje
Mechanika150
Orvostan150
Tudomány150
Barkácsolás/Kézügyesség150

Statisztika:
StatisztikaÉrtékek
Karakter Szint
Életerő
Immunrendszer
Fizikai erőnlét
Állóképesség
Reflexek
Védelem
Támadó érték
7,62x51 Nato Lőszer

Felhasználó profiljának megtekintése http://albaron.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.