Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Kezdő Dobások
Kedd Május 01, 2018 3:14 pm by Albaron Papa

» Yennefer Merigold
Kedd Feb. 07, 2017 10:08 pm by Albaron Papa

» Yennefer Merigold
Kedd Feb. 07, 2017 9:53 pm by Yennefer Merigold

» A Bridemond-i Aréna
Kedd Feb. 07, 2017 8:17 pm by Nathalie Bridemond

» Nathalie Bridemond Lakása és irodája
Kedd Feb. 07, 2017 7:58 pm by Nathalie Bridemond

» 7,62x51 NL - Valuta Árfolyamok
Hétf. Feb. 06, 2017 10:36 pm by Albaron Papa

» Felszerelés Lista
Szer. Feb. 01, 2017 4:49 am by Albaron Papa

» Betegségek, Sérülések
Szer. Feb. 01, 2017 4:48 am by Albaron Papa

» Frakciók
Szer. Feb. 01, 2017 4:48 am by Albaron Papa

Top posting users this month

Chat

Frakciók

Go down

Frakciók

Témanyitás by Albaron Papa on Szer. Feb. 01, 2017 4:48 am

Szabadúszók:
A szabadúszó frakció valójában nem éppen nevezhető külön frakciónak. Ebbe a kategóriába esik bele mindenki aki nem tartozik egyik másik frakcióhoz sem. A karakter megalkotása után mindenki Szabadúszóként kezd. Kivéve persze azok akik a lejjebb jelzett, már kezdéskor választható frakció valamelyikével alkotja meg a karakterét.

Szökött Rabszolgák:
Azon Rabszolgák csoportosulása, mely értelem szerűen, mint a nevében is szerepel, sikeresen megszökött fogságából. A rabszolgákat igen sokféle munkakörben alkalmazzák az emberek, így nem is csoda, hogy vannak köztük kiemelkedően tehetségesebbek is valamilyen téren. Ám kifejezetten szoktak ügyelni a még fogságban tartott rabszolgák tulajdonosai, hogy ne szerezhessenek olyan képzettségeket az "árucikkek" melyek segítségével könnyen ellenük fordulhatnak. Ennek ellenére olykor-olykor ez mégis megtörténik. Így alakult ki ez a csoportosulás is. Az Ellenállókhoz hasonlóan a helyi vezetőség engedélye szükségeltetik a csatlakozáshoz. Illetve akár már a karakter megalkotásakor is választható frakció.

Rabszolga Kereskedők:
Ez a frakció mint nevében is van Rabszolgák kereskedésével foglalkozik első sorban. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy más üzleteket nem bonyolítanak, pusztán azt, hogy ha nem tartozol közéjük, akkor jobb odafigyelni, hogy ne kerüljenek túlságosan közel hozzád. A frakcióhoz történő csatlakozás feltételei nincsenek különösebben megszabva. Karakter alkotáskor, illetve a játék megkezdése után is könnyedén csatlakozhat bárki, amennyiben képes másokat megfosztani szabadságuktól, és utána pénzre váltani azokat.

Szabad Kereskedők:
Ez a frakció szintén bárki számára szabadon választható akár már a karakter megalkotásakor is. A világ egyik fontosabb mozgatórugójának is mondhatnánk őket, hiszen nekik hála könnyebben lehet akárhol vásárlót, vagy eladót? Ez már csak a kínált árún múlik. Találni, amennyiben sikerül velük megegyeznünk. Ha nem akarsz nagy figyelmet fordítani a kereskedésre, de megfelelő üzleti érzékkel rendelkezel, biztosan ez a frakció való neked. (Egy kis kezdő tőke azért nem árthat...)

Fosztogatók:
Fosztogatónak lenni manapság már nem számít nagy hűhónak. Egyszerűen kirabolsz akárkit akit csak sikerül legyőznöd, vagy megfélemlítened a városokon kívül. Esetlegesen egy nagyobb csoportosulással már egy településsel is meg lehet próbálkozni. Velük könnyedén össze tudsz futni a világban, szóval nem árt az óvatosság. A csatlakozás itt is már a karakter megalkotásakor lehetséges, illetve játékon belül bármikor. (A frakció felvételének egyetlen előnye, hogy nagyobb bandákba is lehet verődni, illetve csatlakozni egy már meglévőhöz.)

Ellenállók:
Az Ellenállók Albaron városa, és/vagy vezetőjével szemben viseltetnek nagy ellenszenvvel. Ha hasonló módon vélekedsz te is róluk, minden bizonnyal itt a helyed.
Az Ellenállók csoportjába való csatlakozáshoz a városukban kell teljesíteni a személyre szabott feladatokat, illetve feltételeket.

Fejvadászok:
A fejvadászok elsődleges pénzszerzési formája a világban kóborló, vagy valahol letelepedett egyének likvidálása, esetlegesen még életben, de nem a legjobb állapotban történő leszállítása a megbízók számára. Ha véletlen egy már pénzesebb, avagy valahol magasabb pozícióval rendelkező illető számára rossz fát tennél a tűzre, nem árt a hátad mögé kétszer annyit nézned, mert a végén még őket fogod meglátni egy óvatlanabb pillanatodban. A frakció zártkörűen működik, a csatlakozáshoz a játék elkezdése után is csak külön engedéllyel lesz lehetőség. ( A nyilvánosan kitűzött vérdíjakra bárki igényt tarthat, hogy begyűjtse frakciótól függetlenül.)

Rendfenntartók:
A Rendfenntartók az önjelölt rendőrségnek nevezhető frakció. Az igazság megszállottjai, akik azt a célt tűzték ki maguknak, hogy leszámoljanak a bűnözéssel, avagy a bűnözőkkel. Lényegében mindenkit szívesen lőnek le akik az általuk ártatlannak, vagy jó polgárnak titulált embereknek ártanak. Ebbe beletartoznak a fosztogatók, a tolvajok, ember kereskedők, és gyakorlatilag mindenki más aki szerintük valami rosszat követett el. A csatlakozás a fejvadászokhoz hasonlóan kizárólag a játék elkezdését követően külön engedéllyel lehetséges.

Állampolgárok:
Az Állampolgárok Albaron városának lakosai. A közéjük való csatlakozás gyakorlatilag lehetetlen, mivel nem hajlandóak egy idegent sem befogadni hosszabb távon. Ezt elsősorban a város védelmének garantálása címszóval jelentették ki még korábban a polgárok, és Albaron vezetője egyaránt.
avatar
Albaron Papa
Admin

Hozzászólások száma : 78
Tapasztalati Pont : 154
Join date : 2016. Sep. 05.

Adatlap
Frakció: Túlélő
Képzettségek:
KépzettségekKépzettség szintje
Mechanika150
Orvostan150
Tudomány150
Barkácsolás/Kézügyesség150

Statisztika:
StatisztikaÉrtékek
Karakter Szint
Életerő
Immunrendszer
Fizikai erőnlét
Állóképesség
Reflexek
Védelem
Támadó érték
7,62x51 Nato Lőszer

Felhasználó profiljának megtekintése http://albaron.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.